Skip to main content

Leslocaties Amsterdam

Voor de lessen in Amsterdam maken we gebruik van twee leslocaties aan de Herengracht (op nr. 274 en nr. 613), dus zorg dat je goed onthoudt op welke locatie je moet zijn. In de mail met informatie die je uiterlijk een week voor de start van de lessen ontvangt, staat de definitieve locatie vermeld. 

Herengracht 274 bevindt zich in het gebied van 'de 9 straatjes'. Te voet ben je vanaf het Centraal Station ongeveer een kwartier onderweg. De dichtstbijzijnde tramhalte is de halte Dam achter het Koninklijk Paleis, vanaf het Centraal Station bereikbaar met de lijnen 2, 12, 13 en 17 (d.w.z. alle lijnen die vertrekken vanaf de westzijde van het stationsplein).
Automobilisten kunnen gebruikmaken van Q-Park Nieuwendijk (Nieuwezijds Voorburgwal), op ca. 500 meter loopafstand van de leslocatie.

Herengracht 613 is aan het eind van de Herengracht, om de hoek bij de Amstel. Deze locatie is met het ov het beste te bereiken via metrostation Waterlooplein of de tramhalte op het Rembrandtplein (lijnen 4 en 14 vanaf het Centraal Station). Parkeren is mogelijk in parkeergarage Stadhuis/Muziektheater (Stopera).